Tuesday, February 10, 2009

Audi i Prada – dva snažna brenda, jedan cilj


Dva veoma snažna brenda su započeli saradnju na polju dizajna i inovacija.

Prada i Audi zauzimaju važna mesta u svojim respektivnim granama industrije, kada se govori o tradiciji, inovacijama i dizajnu. Ove kompanije će ubuduće zajedničkim naporima raditi na ojačanju svojih pozicija u sportu i kulturi.

Prvi zajednički projekat ove dve kompanije će biti u februaru 2009, kada će zajednički sponzorisati jahtu „Luna Rossa“, koja će učestvovati na regati Louis Vuitton Pacific Series. Zajednička poruka je da se ispod estetski veoma atraktivne i dinamične jahte nalazi najmodernija tehnologija i materijali.
Saradnja će omogućiti da u svetu automobila ili mode, luksuz dopire iz dobrog dizajna i superiornog kvaliteta. Obe kompanije koriste najmodernije materijale, koji se specijalno modeluju prema pojedinačnim zahtevima mušterija.

Dugogodišnje angažovanje audija na polju kulture je jedno od centralnih fokusa korporativne filozofije. Od 1995. Audi je pojačao svoje angažovanje na ovom polju, postavši glavni sponzor Salzbugškog Festivala. Pored toga, Audi je veoma aktivan na polju podrške lokalnih umetničkih i kulturnih inicijativa, ali i većih projekata kao što je Državna Opera u Minhenu.

Jedrenje je najnovija aktivnost u veoma širokom sportskom portfoliju Audi AG. Audi je bio premijum sponzor na TP 52 Breitling MedCup od 2007. godine, a ovaj kup se od 2008. godine naziva Audi MedCup.

No comments: