Tuesday, February 17, 2009

Novi model Ford Fieste stiže u Srbiju



Kompanija Grand Motors lansiraće 12. februara novi model automobila Ford Fiesta

Ford najavljuje novi model popularne Fieste koja stiže na domaće trziste 12. februara. Lansiranje se planira pred Dan zaljubljenih, pošto je ovo prvi automobil proizveden u Fordovoj Fabrici ljubavi, smeštenoj u industrijskoj zoni Kelna (Nemačka).

Donedavno obična fabrika, koja se ni po čemu nije isticala u sivilu okolnih zgrada, doživela je neverovatnu transformaciju. Kompletno postrojenje „obučeno“ je u vesele boje koje asociraju na ljubav, zaljubljenost, radost…Erupcija crvenih, zelenih, roze, plavih, žutih kovitlaca i srca osvanula je ispod neba Kelna, asocirajući na srećne sedamdesete godine prošlog veka - doba kada je proizveden prvi model Fieste.

Mini replika Fabrike ljubavi, kako je zovu zaposleni u Fordu i stanovnici Kelna postavljena je na ulaz u beogradski salon kompanije Grand Motors, generalnog zastupnika Ford-a za Srbiju i Crnu Goru. Kroz ovaj Tunel ljubavi 12.februara proći će zvanice svečanog lansiranja Fieste, koja je u novom izdanju dizajnom i peformansama prilagođena zahtevima moderne žene.

Inače, Fiesta je u svetu percipirana kao jedan od najpopularnijih gradskih automobila, poznatog po pouzdanosti. Fiesta je tokom protekle 32 godine proizvedena u preko 12 miliona primeraka.

No comments: