Tuesday, March 10, 2009

Toyota na 47. Međunarodnom saljmu automobila u Beogradu

Toyota na  47. Međunarodnom saljmu automobila u Beogradu

Na ovogodišnjem 47. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, Toyota Srbija premijerno će izložiti tri nova modela, četiri redizajnirana modela za 2009. godinu i pet već postojećih modela u gami...

Toyota na  47. Međunarodnom saljmu automobila u Beogradu

Toyota Srbija premijerno će izložiti sledeća Toyota vozila:

Novi Toyota iQ
Novi Toyota Urban Cruiser
Novi Toyota Verso
Novi Toyota Avensis (Sedan i Wagon)
i redizajnirane Toyota modele Aygo, Yaris, Rav4 i Hilux.

Na štandu površine od 800m², u areni Hale 1 Beogradskog sajma, pored prethodno navedenih biće izloženi i sledeći Toyota modeli: Auris, Corolla, Land Cruiser 120, Land Cruiser V8 i Prius.

Salon automobila u Beogradu će označiti premijerno prikazivanje novog modela Urban Cruiser, koji obeležava ulazak Toyote u mini SUV segment. Urban Cruiser će se u prodaji naći krajem aprila ove godine.

Toyota na  47. Međunarodnom saljmu automobila u Beogradu

Premijerno, na beogradskom Salonu, biće prikazana najmanja Toyota, model iQ, već predstavljen specijalizovanim medijima na međunarodnoj prezentaciji. iQ je revolucionarni novi model vozila sa četiri sedišta, kraći od 3 metra.

Tu je i nova generacije modela Verso (prethodno poznat kao Corolla Verso, prefiks Corolla je izbačen iz imena), čija prodaja na našem tržištu počinje u maju mesecu.

Navedena manifestacija biće prilika da se promoviše i nova tehnoligija Toyota Optimal Drive i prikaže novi benzinski motor od 1.33 litara sa Stop & Start sistemom.

Toyota na  47. Međunarodnom saljmu automobila u Beogradu

Toyota u Srbiji konstantno radi na unapređenju svojih usluga radi postizanja potpunog zadovoljstva svojih klijenata, kao i na približavanju klijentima širom Srbije. Tako će na Toyota štandu ovogodišnjeg Salona, pored postojećih partnera, biti prisutni i predstavnici novih Toyota partnera iz Čačka, Kragujevca, Niša i Šapca.

Toyota će iskoristi ovu izložbu da ponovo naglasi svoju posvećenost očuvanju životne sredine. Toyota Prius je sastavni deo ovogodišnje izložbe i Toyotine ponude.

Detaljnije informacije koje se tiču strategije Toyota Srbije na našem tržištu i novih Toyota modela biće izložene na konferenciji za predstavnike medija koja će se održati 26. marta 2009. na Toyota štandu u Hali 1 sa početkom u 14:00 časova.

Toyota Srbija PR

No comments: