Monday, July 28, 2008

Seks u automobilu

Seks u automobilu ljudi različito doživljavaju – neki tako zadovoljavaju svoju želju sa vođenjem ljubavi u javnosti, kada adrenalin skače zbog mogućnosti da budu viđeni, dok ga drugi smatraju nužnim zlom (nikad prazan stan ili kuća, a hotel skup).

Bilo da ste početnik ili iskusni vuk u ovom sportu, nekoliko saveta uvek dobro dođe.

Pre svega, neka auto bude čist, kako spolja, tako i iznutra, jer i najmanji trag nečistoće može katastrofalno uticati na raspoloženje. Garderobu birajte u skladu s prilikom, naravno, ukoliko ste planirali da se „omastite“.

Za muškarca odlično, partnerka će se malo namučiti Za muškarca odlično, partnerka će se malo namučiti
Za većinu poza prilikom seksa u automobilu potrebna je zavidna kondicija, te smo se ograničili na one manje zahtevne.
Idealno je ako vozite karavan (npr. Passat, Laguna ili Avensis), pri čemu je važno da se dobije ravna površina kada se obore nasloni zadnjih sedišta. Na pod stavite ćebe, a ako uspete da se snađete i za neki sunđer ispod ćebeta, partnerka će vam biti neizmerno zahvalna. Još ako su stakla zatamnjena ...

Ukoliko niste te sreće da posedujete karavan, moraćete da se bavite akrobacijama. Možda će vam se na početku činiti komplikovano, ali setite se da je „ponavljanje majka učenja“.

Znači, ponavljati, ponavljati i ponavljati! Nakon desetak puta ćete već moći drugarima da podelite poneki koristan savet.

Pravilna tehnika je najvažnija da u malom automobilu ne biste oštetili partnerku, svoja kolena i laktove ili sam automobil. Ručna kočnica, koja inače mora biti podignuta iz bezbednosnih razloga, predstavlja najveći problem, ali kao što smo već rekli, vežbom ćete oboje naučiti da je izbegavate.

Pozadi je ipak najkomfornije. Sve preporuke
Ukoliko često menjate partnerku, bilo bi korisno da odštampate neki manual, kako ne biste svaki put morali da objašnjavate iznova. Jednostavno, dok vi bacite pogled na okolinu, zaključate vrata, pustite muziku, spremite kondome i maramice, ona neka se bavi korisnim štivom (šala, naravno).

Stigli smo i do poza. Vozačko mesto odmah zaboravite, osim ako ste u sado-mazo fazonu. Zato lepo sednete na suvozačko mesto, povučete ga maksimalno unazad, a partnerka vas opkorači. Kuda će sa nogama zavisi od širine automobila i sedišta, a vi budite džentlmen i pomozite joj da se smesti. Ovde se može primeniti i druga, nešto zahtevnija verzija – muškarac u istom položaju, a žena seda na njega okrenuta mu leđima i pridržavajući se za prednju armaturu ili za nešto sa strane. Neka se snađe, uostalom ...

Preporučujemo ipak zadnje sedište. Prednja treba odgurati što više napred i preklopiti naslone. Muškarac sedi, a partnerka ga opkorači, s tim što su joj kolena sada na mekom sedištu. Možda će malo udarati glavom u krov, ali treba se žrtvovati kad je ljubav u pitanju.

U tekstu nismo pominjali ovu pozu, ali je slobodno primenjujte ako nemate problema sa kolenima
I ovde se može primeniti varijacija kao u prvom slučaju - muškarac sedi, a ona okrenuta leđima. Prednost ove poze je i što možete uočiti ako vam se netko nepozvan približava.

Na nekoliko mesta smo našli čak i podatak da se na zadnjoj klupi može praktikovati i misionarska poza. Ukoliko uspete, javite nam.

Inače, Španci su prošle godine testirali nekoliko automobila, kako bi pronašli najbolji za seks i pobedio je Fiat Stilo. U stopu ga prate Seat Leon i Fiat Grande Punto. Iskreno, ne verujemo im ni reč.

Za kraj, ako vam seks u automobilu čini zadovoljstvo ili ste jednostavno prinuđeni da ga tu praktikujete, onda eksperimentišite „iz sve snage“, jer ćete jedino tako naći idealan položaj.

No comments: