Sunday, November 16, 2008

Audi Q5 - Za aktivan životni stil

Audi Q5 - Za aktivan životni stil

Na jedinstvenom off-road parku, Beograđani koji vode aktivan i dinamičan život, vozili su novi Audi Q5 i uz nadzor stručnjaka, uživali u okretnosti ovog SUV-a. Predstavnici medija, među kojima je bio i Miroslav Lazanski i Borislav Miljanović, oprobali su se u vožnji Q5 na pesku, vodenim preprekama kroz više od 20 modula terena, dok su Vuk Brajović i Filip Maksimović uživali u dinamičnoj vožnji do Avale.

Audi Q5 - Za aktivan životni stil

Q5 najbolji je balans do sada - sportiste, dizajna, komfora i savršene tehnike u SUV segmentu, čime je zagarantovana preciznost pokretljivost i bezbednost. Audijev novi SUV nije više samo superiorna moćna mašina za teške terene i adrenalinske avanture, on je prilagođen svakodnevnim aktivnostima i namenjen aktivnom životnom stilu.

"Precizan dizajn Q5 i tehničke karakteristike ovog modela predstavljaju spoj spoljašnje i unutrašnje lepote i savršenstva u SUV segmentu. Novi vizuelni koncept jasno oslikava težnju Audija da novi Q5 usmeri ka vozačima koji žele sposoban SUV modernijeg izgleda namenjen aktivnom životnom stilu." - objašnjava Slobodan Pešić, direktor brenda Audi za Srbiju.

Audi Q5 - Za aktivan životni stil

Dizajneri ovog puta nisu bili konvencionalni - kreirali su potpuno drugačiji model: automobil sa izuzetnom linijom koji savršeno kombinuje prostor i ugođaj sa dinamikom kupea. Za ovaj svež i dopadljiv izgled zaslužan je prvi čovek dizajnerskog tima Audi grupe, Valter de Silva (Walter de Silva).

Sigurnosni sistemi su vrhunski, kao i kod svih Audi modela, uključujući i potpuno novi ESP sistem elektronske kontrole stabilnosti, koji je za Q5 posebno unapređen dodatnim senzorima koji beleže čak i opterećenje krova. Zbog toga je Audi Q5 pogodan za sve vrste terena, i sposoban je da povuče prikolice težine od dve tone.

Audi Q5 - Za aktivan životni stil

Audi je sa modelom Q5 nadmašio konkurenciju u SUV klasi, ali i u D segmentu jer je mnogo upotrebljiviji od limuzine. Ljubitelji SUV modela mogu da očekuju od Q5 vrhunski doživljaj. Jedino u vožnji Audijevog Q5 možete zaista da doživite i shvatite zašto se on ne može porediti ni sa jednim automobilom u svojoj klasi.

SUV vozila postala su statusni simbol nove generacije vozača, trend u usponu. Prednosti koje donose ova vozila omogućavaju njihovim vlasnicima da u isto vreme iskažu svoj status, životni stil i sklonost off-road vožnji. SUV vozila, kao kombinacija terenca i gradskog automobila, postala su statusni simbol među domaćim vozačima.

Audi PR

No comments: