Tuesday, November 4, 2008

Košarkaši Crvene Zvezde u Dodge automobilima

Košarkaši Crvene Zvezde u Dodge automobilima

U četvrtak, u Hali Pionir, potpisan je Ugovor o Sponzorstvu između kompanije Chrysler Balkans i Košarkaškog kluba Crvena Zvezda. Prepoznajući značaj prisustva u sportu i povezivanja najuspešnijih klubova i kompanija, Chrysler Balkans će u 2009 vezati svoj brend DODGE uz najpoznatiji brend na ovim prostorima – Crvenu Zvezdu. Dodge i Zvezda imaju puno toga zajedničkog. Fotografije možete pogledati u galeriji, ili klikom na LINK...

Košarkaši Crvene Zvezde u Dodge automobilima

Mnogobrojnim novinarima najpre se obratio gospodin Stavros Paraskevaides, generalni direktor Chrysler Balkans: "Kao veliki ljubitelj košarke, smatram da je ovo istorijski trenutak. Glavni razlog zašto je Chrysler Balkans ušao u saradnju sa Crvenom Zvezdom jeste činjenica da je Zvezda veliki brend. I Chrysler Balkans i Crvena Zvezda nastaviće da se takmiče na najvišim nivoima. Nije slučajno što je upravo Dodge izabran da bude oficijalno vozilo Crvene Zvezde, jer agresivan sportski nastup, pobednički karakter i crvena boja su njihov zaštitni znak. Uostalom, ja sam navijač Olimpijakosa, a Crvena Zvezda i Olimijakos su "timovi pobratimi".

Košarkaši Crvene Zvezde u Dodge automobilima

Zatim se prisutnima obratio izvršni direktor kompanije Chrysler Balkans, gospodin Dragoljub Petrović: "Daleke 1901. godine braća John i Horace Dodge počeli su da prave automobile, a 1914. godine osnovan je "Braća Dodge". 1928. godineChrysler korporacija preuzima Dodge Brothers. Ono što je sada važno jeste činjenica da je Dodge u SAD-u peta najprodavanija marka. Što se tiče potpisivanja ugovora sa Zvezdom, moram da izrazim veliko zadovoljstvo. Mi Dorćolci smo smotivno vezani za košarku i Zvezdu i uživali smo kao klinci gledajuči naše zvezde."

Košarkaši Crvene Zvezde u Dodge automobilima

U ime Košarkaskog kluba Crvena Zvezda, medijima se kratko obratio gospodin Milan Opačić, generalni direktor Košarkaskog kluba Crvena Zvezda: "Posebno mi je drago da se Dodge, pored francuske reprezentacije, opredelio i za saradnju sa Crvenom Zvezdom. Ovo je veliko pojačanje za Crvenu Zvezdu, na svim pozicijama."

Košarkaši Crvene Zvezde u Dodge automobilima

Milomir Bošković - Automagazin

No comments: