Monday, December 15, 2008

ANA IVANOVIĆ U VERANOVOM KALENDARU

U eksluzivnom Zira Hotelu Beograd, je održana promocija kalendara za 2009. godinu Kompanije Verano. Posebno iznenađenje za sve prisutne izazvao je dolazak Ane Ivanović , naše najbolje teniserke koja je zaštitno lice Kompanije Verano, a čije fotografije krase strane ovog kalendara.

Predstavnici medija i brojni gosti imali su priliku da vide sve fotografije koje se nalaze u kalendaru, a sinoć je ujedno otvorena i izložba fotografija Ane Ivanović. Već od nedelje , 14. decembra, svi obožavaoci Ane Ivanović mogu da vide fotografije u okviru izložbe koja će biti postavljena u Zira centru tokom decembra i januara. Kalendar Kompanije Verano biće dostupan u ograničenom broju primeraka, a svi posetioci izložbe imaće priliku da pogledaju izbor najboljih fotografija sa snimanja.
Da podsetimo, Kompanija Verano je u junu 2007. godine potpisala trogodišnji sponzorski ugovor sa Anom Ivanović , koji predstavlja najveći sponzorski ugovor u istoriji srpskog sporta.
Podrška Kompanije Verano Ani Ivanović je najbolji dokaz da i srpske kompanije, poput svetskih, imaju želju da nesebično podrže mladost, sport i talenat. Poslovna filozofija Kompanije Verano i Anino profesionalno opredeljenje su zajedničke: ulaganje napora, energije, susret sa jakom konkurencijom, ali i neverovatna volja i vera u uspeh koje vode ka vrhu.

No comments: