Wednesday, January 21, 2009

Novi popusti u Veranu




U novu 2009. godinu kompanija Verano Motors ušla je sa novim iznenađenjima za sve ljubitelje Peugeot automobila omogućivši im kupovinu vozila po cenama umanjenim za najavljeno smanjenje carina.
U toku ove kampanje, koja traje do kraja januara, Peugeot 206 se može kupiti po ceni već od 10.990 evra, Peugeot 308 za samo 17.990 evra, a Peugeot 407 za neverovatnih 19.990 evra. Pored povoljnih cena, za kupovinu vozila sa lagera obezbeđene su i dodatne povoljnosti o kojima se možete informisati u Verano Centru i kod ovlašćenih dilera širom zemlje.
Nosilac game, Peugeot 308 od svog lansiranja, osvaja brojne nagrade i priznanja. Proglašen je Ginisovim rekorderom u dve kategorije: u opštoj potrošnji goriva i potrošnji dizel goriva. Prema tradicionalnom izboru u organizaciji dnevnih poslovnih novina „Privredni pregled” poneo je prestižnu titulu „Automobil 2008. godine”, ali i priznanje za „Ekološki automobil godine”. Prema izboru čitalaca uticajnog nemačkog nedeljnika “Bild am Sonntag”, 308-ica je osvojila prestižnu nagradu „Zlatni volan 2007.” Na Euro NCAP testu osvojio je i maksimalnih, pet zvezdica.
Model Peugeot 308 poseduje i vrhunski benzinski motor 1.6E sa 120 ks koji je razvijen u saradnji sa BMW-om.

Da podsetimo, svi zainteresovani mogu da zakažu test vožnju u Verano Centru ili kod ovlašćenih dilera. Broj vozila je ograničen.

No comments: