Monday, August 25, 2008

"402 STREET RACE" NA NOVOM BEOGRADU

U nedelju 24. avgusta se u srpskoj prestonici održalo čuveno takmičenje 402 Street Race Srbija 2008 na Novom Beogradu, u bulevaru Milutina Milankovića (III Bulevar).

Treba naglasiti da je nosilac licence za ovu prestižnu manifestaciju ove godine bio AMK Studio Racing 402, dok je za izvršnu produkciju celog događaja bio zadužen Zeal Production. Pokrovitelji regionalnog takmičenja 402 Street Race Srbija 2008 su Skupština grada Beograda, Sekretarijat za sport i omladinu i SO Novi Beograd. Zvanični automobilski brrend 402 Street Race Srbija 2008 je prestižna nemačka marka Audi, koja je uz MTS i Frikom bila i partner manifestacije, dok su tehničku podršku pružili i Porsche Leasing, EXPO XXI, Beogradska arena, Bugatti, Fratteli i Stevčević Co.
Pored centralnog događaja, za sve posetioce je organizovan i prateći program koji je uključio Audi car show, Tuning&Styling car show, modnu reviju Bugatti i Fratteli, Best body art sa „street race“ tematikom, NAVAK i CIBS program (testiranje refleksa vozačima putem atraktivnih igara), kao i izbor Miss Mobil „mokre majice“.
Letnji pljusak umalo nije pokvario ono glavno, a to je bilo takmičenje moćnih četvorotočkaša. Nakon neizbežnog odlaganja početka trka zbog prosušivanja staze, na scenu su stupili dugo očekivani automobili, i naravno, oduševili sve prisutne.

No comments: