Saturday, August 30, 2008

Toyota ostaje uz Crvenu zvezdu

Toyota ostaje uz Crvenu zvezdu

Japanska renomirana auto kompanija "Toyota" ostaje uz Crvenu Zvezdu. Posle tri godine uspešne saradnje, dve strane obnovile su ugovor, po kome "Toyota" ostaje u pulu sponzora fudbalskog kluba "Crvena zvezda". Ugovor je potpisan na period od 2 godine i po njemu Toyota Srbija ima status tehničkog partnera i već je ustupila FK Crvena zvezda 12 (dvanaest) vozila na korišćenje...

Toyota ostaje uz Crvenu zvezdu

"Naše je zadovoljstvo da budemo uz veliki klub kao što je Crvena Zvezda. Naša dosadašnja saradnja bila je na izuzetnom nivou, pa je odluka Kompanije da i dalje ostane uz crveno-bele. Do sada smo postizali dobre rezultate, pa očekujem da će tako biti i u budućnosti." - rekao je Slobodan Radoičić, direktor "Toyota Srbije".


Toyota ostaje uz Crvenu zvezdu
"U Toyoti smo prepoznali snažnog i strateškog partnera. Naša dosadašnja saradnja imala je benefit za obe strane pa očekujem da nastavkom saradnje i Crvena Zvezda i Toyota jačaju u svojim delatnostima. Zahvalni smo čelnim ljudima "Toyote" što su u nama prepoznali veličinu i kvalitet." - istakao je predsednik Crvene Zvezde, Toplica Spasojević.

Toyota Srbija i Crvena Zvezda

No comments: