Sunday, August 10, 2008

Transformacija Korvete?

Šta se zapravo krije iza sjajnog četvorotočkaša u novom blokbasteru.

NEDELJAMA su kružile glasine oko automobila nalik Korveti koji se pojavljuje u snimcima napravljenim iza scene novog filma Transformers: Revenge Of The Fallen.
Niko ne zna sa sigurnošću koji je automobil u pitanju, ali najnoviji izveštaji sugerišu da je to Korvetin Centennial Design koncept koji će debitovati rane sledeće godine tokom proslave 100 godina Dženeral Motorsa.

Insajderske informacije otkrivaju da koncept nije, kao što se spekulisalo, C7 Korveta prototip, već pre čist koncept. Sličnost sa Korvetom je namerna, ali u njegovom dizajnu se pojavljuju i ostale "ikone" Dženeral Motorsa. Prednji deo, na primer, podseća na Kamaro, dok je neobičan zadnji deo potpuno nov i specifičan za ovaj koncept.

Sveukupno, nizak krović, pozamašna bedra i generalno držanje automobila definitivno ukazuju na Korvetu, ali detalji pokazuju da je u pitanju dizajn studija koja inkorporira mnogo istorije Dženeral Motorsa - pogodno za namenjenu svrhu. Očekujte da vidite automobil pre nego što Transformers film doživi premijeru.


No comments: