Wednesday, October 15, 2008

Drift trka u Kragujevcu 18. oktobra i Tuning Styling Show na Novosadskom sajmu 25. i 26. oktobra

Auto Tuning Club iz Beograda u saradnji sa časopisom Tuning Styling, u oktobru organizuje dva velika sportska događaja.

U subotu, 18. oktobra 2008. s početkom u 12 h, pod pokroviteljstvom skupštine grada Kragujevca održaće se druga runda šampionata Srbije u driftu “Velika nagrada Kragujevca”. Takmičenje će se održati na drift stazi ispred fabrike Zastava.

Na Novosadskom sajmu, u okviru već tradicionalnog sajma automobile, 25. i 26 oktobra. 2008.god. održaće se Tuning Styling Show i amaterske trke ubrzanja na 201 metar.

U okviru manifestacije, u subotu 25-tog održaće se takmičenje za najlepši auto (styling) i najjaču muziku (dB) uz obilje propratnih performansa.

U nedelju, 26-tog oktobra na programu su trke ubrzanja na 201 metar pod nazivom “1 na 1″ .

Sportski Auto Klub “Auto Tuning Club” osnovan je marta 2004. godine sa ciljem unapređenja stajlinga i tuninga automobila i popularizacije novih zanimljivih vrsta auto moto sporta u Srbiji. ATC ima aktivno učešće u kružnim i reli trkama šampionata SCG kao i u auto krosu, a između ostalih sportskih aktivnosti vezanih za auto-moto sport, bavi se i organizovanjem izložbi automobila modifikovanog izgleda pod nazivom Tuning Styling Show. Pored navedenog, ATC je organizator prvih trka ubrzanja na 400 metara, a od prošle godine i prvi organizator drift trka u zemlji. Napominjemo, da su manifestacije Tuning Styling-a, veoma posećeni događaji na kojima se na jedan zanimljiv način prikazuju automobili izmenjenih performansi.

Pored već pomenutog stylinga, dB-a i trka na 201m, posetioce na našim manifestacijama ove godine očekuju i atraktivni performansi koje prate ovakve događaje. Na svakoj manifestaciji se biraju MIS manifestacije i najatraktivnija dens igračica.

No comments: