Thursday, October 23, 2008

Grand Motors - Milorad Čavić promoter novog Fordovog modela

Grand Motors - Milorad Čavić promoter novog Fordovog modela

U prisustvu uglednih zvanica i brojnih novinarskih ekipa Grand Motors, generalni uvoznik Fordovih vozila, 20. oktobra je, uoči otvaranja sajamske manifestacije Auto Show – Novi Sad, prigodnim performansom i zvanično predstavio novi, vrhunski model u ponudi te poznate marke – crossover Kuga. Na promociji novog modela, generalni direktor Grand Motorsa, Stanko Radić uručio je ključeve Ford Kuge našem poznatom plivaču Miloradu Čaviću...


Milorad Čavić će u narednih godinu dana biti zaštitno lice tog dizajnerski atraktivnog, a po performansama i tehničkim rešenjima vrhunskog Fordovog vozila. "Uvereni smo da će se u Kugi Milorad Čavić osećati kao u vodi, u kojoj se izvanredno snalazi, dakle, šampionski, komotno, ali i takmičarski." - rekao je, između ostalog, gospodin Radić u prigodnom obraćanju okupljenim novinarima.

Podsećamo, Kuga je prvi Fordov crossover proizveden i namenjen kupcima u Evropi. Atraktivna forma novog modela sledi takozvani kinetički dizajn, koji je Ford zapčeo modelom S-MAX, a nastavio aktuelnim verzijama Focusa, C-MAX-a, novom Fiestom i još novijem, u Parizu netom prikazanom malom automobilu Ka. Tehničku osnovu Kuge čine najsavremenija rešenja koja se primenjuju u brzo rastućem, SAV segmentu (Sport Activity Vehicles). Nova Fordova uzdanica u društvu modernih „terenaca“ je i uzorno bezbedan automobil: na poznatom Euro NCAP testu Kuga je zavredela najbolju kombinaciju ocena i time dospela na vrh liste malih terenskih automobila sa pogonom na sva četiri točka. Uz maksimalnih pet zvezdica za bezbednost odraslih putnika, ovaj model se može podičiti i ocenom od četiri zvezdice za bezbednost dece u vozilu i sa tri zvezdice za zaštitu pešaka.

Grand Motors - Milorad Čavić promoter novog Fordovog modela

Kugu pokreće nekoliko dizel i benzinskih motora. Na našem tržištu će najatraktivnija biti verzija sa dvolitarskim dizel motorom od 136 KS, šestostepenim ručnim menjačem i bogatim paketom opreme Trend, koja se nudi po početnoj ceni od 27.220 evra, u dinarskoj protivvrednosti, u koju su uključeni carina, prevozni troškovi i PDV. Na 8. Auto Show Novi Sad Grand M, kompanija-ćerka Grand Motorsa u Novom Sadu, uzložila je sve modele iz prograna putničkih i lakih komercijalnih vozila. Za ovu sajamsku manifestaciju Grand M je pripremio specijalne popuste, koji se u zavisnosti od modela kreću i do 2.500 evra.

Grand Motors PR

No comments: