Thursday, September 4, 2008

Grand Motors i Ford uz košarkaške šampione

Grand Motors i Ford uz košarkaške šampione

U prisustvu specijalizovanih novinara iz elektronskih i štampanih medija, 3. septembra, u svom poslovnom centru na Novom Beogradu, Grand Motors, generalni uvoznik Fordovih automobila za Srbiju, ozvaničio je potpisivanje ugovora sa košarkaškim klubom Partizan iz Beograda...

Grand Motors i Ford uz košarkaške šampione

Dokumanta o četvorogodišnjoj poslovnoj saradnji potpisali su generalni direktor kompanije Grand Motors, Stanko Radić i predsednik KK Partizan, Predrag Danilović. "Namera nam je da kroz poslovnu saradnju sa KK Partizan pružimo neposredan doprinos još boljim rezultatima našeg najuspešnijeg košarkaškog kluba, ali i da kroz specifične markentiške aktivnosti, kakve će biti realizovane u narednim godinama, masovnije promovišemo marku Ford." - rekao je generalni direktor Grand Motorsa, Stanko Radić.

Grand Motors i Ford uz košarkaške šampione

Ugovorom o saradnji, predviđeno je, između ostalog, da se Košarkaškom klubu Partizan na privremeno korišćenje ustupaju vozila iz nekoliko Fordovih modelskih familija, čime košarkaši i zaposleni u tom sportskom kolektivu postaju svojevrsni promoteri vozila ove poznate marke. Tako je na samom početku saradnje u Partizanovoj "floti" i jedan od trenutno najtraženijih Fordovih automobila u Evropi, novi model Kuga.

Grand Motors je odlučio i da dodatno doprinese popularizaciji košarke, tako što će donirati sredstva dobro poznatoj Partizanovoj školi košarke. Time će više od 300 mladih igrača dobiti jaku bazu da se razviju u prvotimce koji će KK Partizan održati na mestu koje zaslužuje kao najtrofejniji klub u Srbiji.

PR Grand Motors

No comments: