Sunday, September 14, 2008

LAJAVI HAMILTON

Još jedan od dokaza zašto Lewis Hamilton nikada neće biti veliki šampion je stigao. Za razliku od kontroverznog Michaela Schumachera koji je često pravio incidente na stazi, ali je ostao dosledan u poštovanju kolega van staze, mladi Britanac sve češće i slobodnije opanjkava svoje konkukrente. Poznato je šta se desilo pred La Source krivinom na trci u Belgiji, a Hamilton je povodom tog događaja izjavio da način na koji Kimi vozi dokazuje da Finac nema m..a za kasno kočenje i da je to njegov problem. Sa druge strane, Britanac je za sebe izjavio da je veličanstven u takvim prilikama i da mnogo bolje oseća podlogu od Finca. Nakon Raikkonena, na „tapet“ je došao i Massa, za kojeg je Lewis rekao da ga ni malo ne brine, jer mu nije ravan, te da Brazilac mora mnogo da radi da bi mu parirao.
Kako to obično biva, iz Ferrarija su reagovali dostojanstveno na Lewisove prozivke, odnosno nisu reagovali uopšte... Međutim, jedan vrlo pozitivan „lik“ jeste, i to sa nevericom, a reč je o Robertu Kubici, koji je izjavio da među vozačima mora postojati osnovno poštovanje.

1 comment:

Unknown said...

Замолио бих те да посетиш сајт www.todicsoft.com/tntads/
То је сервис за размену текстуалних линкова. Видим да сличне ствари већ имаш на сајту. Време је да пробаш и најбољи сервис за размену. :)