Wednesday, September 24, 2008

Grand Motors - Volvo S60 Sport sa izuzetnom cenom

Grand Motors - Volvo S60 Sport sa izuzetnom cenom

I bez zvanično promenjene carinske stope, Grand Motors, ekskluzivni uvoznik Volvo automobila za Srbiju, od 22. septembra u ponudi ima ograničenu količinu modela S60 sport iz modelske 2009. sa jedistvenom cenom za 2009. Tako se ta luksuzna limuzina sa sportskim manirima i petocilindričnim dizel motorom 2.4D može kupiti već za 28.900 evra, u dinarskoj protivvrednosti...


U ovu cenu su uključeni svi troškovi do registracije. Pomenuta verzija nudi istinsko uživanje u vožnji jer sa snažnim a štedljivim dizel motorom postiže maksimalnih 200 km/h. Zahvaljujući izvanrednoj aerodinamičnosti karoserije (otpor vazduhu sa koeficijentom Cd 0.28) i brojnim usavršavanjima voznog postroja, deklarisana prosečna potrošnja u mešovitom ciklsu iznosi samo 6,4 litra dizela na 100 km. Na spisku serijski ugrađene opreme su, između ostalog, sportska, kožom obložena sedišta sa grejačima, putni kompjuter, tempomat, alarm, hromirani detalji u unutrašnjosti i na spoljašnjosti, bi-xenon farovi sa pranjem, aluminijumski naplaci od 17 inča, ABS u kočnom sistemu.

Shodno višedecenijskom liderstvu u bezbednosti vozača i putnika i reputaciji vrhunski sigurnih automobila, Volvo u sve verzije, već od onih sa najnižom (početnom) cenom, a tako je i sa S60 sport, ugrađuje svoju verziju elektronskog sistema za dinamičku kontrolu stabilnosti i prijanjanja (DSTC - Dynamic Stability and Traction Control), sistem za zaštitu putnika na prednjim sedištima (WHIPS - Whiplash Protection System), sistem vazdušnih jastuka i zavesa za zaštitu pri bočnim udarcima (SIPS - Side Impact Protection System). Sve to je pod „nadzorom“ inteligentnog informacionog sistema (IDIS -Intelligent Driver Information System), koji je vozaču od izuzetne pomoći.Volvo S60 sport je dugačak 4.603, širok 1.804, visok 1.428 mm. Međuosovinsko rastojanje iznosi 2.715 mm.

Grand Motors PR

No comments: