Friday, September 12, 2008

Ibiza u Beogradu - Nova španska serija

Ibiza u Beogradu - Nova španska serija

Duh Ibice u četvrtak uveče osetio se na terasi Salona Porsche Beograd Ada, prilikom predstavljanja "Nove španske serije" i njenog glavnog glumca. Novi Seat Ibiza doneo je duh zabave i jedinstvenu "autoemociju", a mnogobrojne poznate ličnosti mogle su da uživaju u glasu Jelene Tomašević, latino ritmu, dobrim koktelima i egzotičnoj hrani. Fotografije možete pogledati u galeriji portala ili klikom na LINK...

Ibiza u Beogradu - Nova španska serija

Uz igru, takmičenje i miris Španije u Beogradu, ljubitelji dobrih automobila videli su da dizajn strele ("Arrow Design) nove Seat Ibize predstavlja spoj spoljašnje i unutrašnje lepote i savršenstva. Vizuelni i tehnološki koncept jasno oslikava težnju Seata da ovaj model usmeri ka vozačima koji žele automobil agresivnijeg i modernijeg izgleda.

Ibiza u Beogradu - Nova španska serija

"Ako upitate ljude kako oni razumeju perfekciju, sigurno je da ćete svaki put dobiti različite odgovore. Idu od očaravajućeg do savršenog i realističnog do imaginarnog. Seat je odlučio da konstruiše novo vozilo, vozilo koje je savršeno u pogledu oblika, sigurnosti, praktične upotrebe, dizajna i performansi." - objasnio je gospodin Dragan Prljinčević, rukovodilac prodaje Seat.

Ibiza u Beogradu - Nova španska serija

Dizajn, kvalitet i preciznost tri su elementa koja ovom automobilu daju jedinstven izgled na terenu. Seat brend postao je prepoznatljiv kao strastven, temperamentan i ekstreman, namenjen mladim i uspešnim ljudima. Kao i u svetu, imidž Seata čine nekonvencionalnost, slobodan duh i energija. Filozofija Seata, kao jednog od najmlađih brendova auto industrije, bazira se na slobodnom duhu i uzbuđenju: Sport...Dizajn..Život...!

Ibiza u Beogradu - Nova španska serija

Svi ljubitelji "Španske serije" darivani su maramama raznih boja, koje su predstavljale neophodan detalj prilikom upoznavanja nove Seat Ibize. Zato i ne čudi da su jednom drugačijem predstavljanju jedinstvene Ibize prisustvovali Vlado Georgijev, Jelena Blečić, Gru, DR Feelgood, Kaya iz Velikog brata, fudbaleri Partizana i mnogobrojne poznate ličnosti iz sveta muzike, glume, sporta.

Goran Sarić - Automagazin
Milomir Bošković - Automagazin

No comments: